De wereld van zorgaanbieders, verzekeraars en toeleveranciers zit in een dynamische stroomversnelling. Met de vele jaarlijkse veranderingen is er één constante! Het presterend vermogen van de zorg moet omhoog, ofwel u moet méér doen met minder!!!!

 

Vanuit de processen zijn kostenbesparingen, verbeterprocessen of innovaties tools om uw doelstellingen te realiseren. Vanuit het inkoopperspectief zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om bij te dragen. Niet alleen om de concessiebereidheid van de leveranciers te vergroten echter ook door waarde in de relatie met uw toeleverancier te zoeken. Onze professionals zijn stuk voor stuk specialisten; mannen en vrouwen die hun sporen hebben verdiend en hun kennis, ervaring  en vaardigheden graag voor u willen inzetten om uw doelstellingen te behalen.

CARE & CURE

Ziekenhuizen, klinieken en de V&VT vragen onze dienstverlening om kosten te reduceren, verspillingen te minimaliseren en waarde te creëren in het inkoopproces en de organisatie. De benaderingswijze van MariasteinMC helpt onze klanten antwoord te geven op key-vragen die opkomen bij het optimaliseren van inkooptrajecten en inkoopafdelingen.

 

Wij ondersteunen inkoopafdelingen om samen met de interne klant zijn doelstellingen te realiseren. Met onze professionals kunt u direct aan de slag. Wij hebben kennis van uw markt,  uw toeleveranciers en internationale prijsniveaus. Al onze klanten krijgen toegang tot onze inkoopkracht, ervaring en onderhandelingsvaardigheden.

 

Een deel van onze klanten heeft een tijdelijke behoefte aan inkoopcapaciteit. MariasteinMC kan hier een oplossing bieden. Door uw inkoopbehoefte ‘tijdelijk’ aan ons uit te besteden kunnen primaire processen worden gecontinueerd, besparingen worden gerealiseerd en kan inkoop worden geprofessionaliseerd.

 

Onze professionals hebben hierin ervaring en u mag van hen een intrinsieke motivatie verwachten om uw doelstellingen te realiseren.

 

 

MEDISCHE INDUSTRIE

De medische branche en onlosmakelijk daarmee verbonden de medische toeleveranciers zitten in een boeiende, dynamische en sterk veranderde markt waar de druk op uw prijzen nog steeds toeneemt. Het is nadenken, en aanpassen of verdrinken. MariasteinMC kent uw business en kent de wereld van inkopers! Welke handvatten zijn er om over waarde te praten in plaats van over prijs? Hoe zet u nieuwe producten of diensten in deze markt and last but not least “wat is uw verdienmodel van morgen”?

U kunt van onze professionals een passie bij commerciële vraagstukken verwachten.

 

 

CONTACT

Mariastein MC BV

Gandhilaan 20

3818 MC Amersfoort

T +31 (0)6 15398889

Submitting Form...

There was an error with your submission. Please try again.

Hartelijk dank voor het indienen van uw verzoek. Een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u op.

CARE & CURE

MEDISCHE INDUSTRIE

GB

NL

D

 

CONTACT